Rólunk

Iskolánkról röviden

A Budapesti Gazdasági SZC Terézvárosi Technikum és Szakképző Iskola röviden a KERSULI 1979 óta működik a Szondi utcában.
A 9-14. évfolyamon tanuló diákjaink képzésük végén érettségi illetve szakmai vizsgát tehetnek. A tanulmányi idő alatt kötelező gyakorlati idő elvégzéséhez kiterjedt gyakorlati hely hálózattal rendelkezünk.
Az elméletben és gyakorlatban elsajátított szakmai tudás mellett projekt-heteinken és külső programjainkon változatos kulturális és szakmai programokkal bővítjük diákjaink ismereteit.
Évtizedek óta folyamatosan sikeresen működő nemzetközi projektjeinknek köszönhetően már közel száz diákunk utazhatott ingyenesen külföldre tapasztalatot gyűjteni illetve külföldi gyakorlatra.
Intézményünk a Budapesti Gazdasági Egyetem közgazdász tanár illetve szakoktató szakos hallgatóinak gyakorló iskolája.
Intézményünk fenntartója: Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum


Iskolai Élet

A tanévek folyamán nemcsak az iskolában tanulunk, hanem rengeteg programon veszünk részt, ami a diákok feljődését segíti. Szakmai kirándulások, céglátogatások, színházlátogatás, színjátszó kör, túrázás színesíti az iskolai életet nálunk, legfrissebb eseményeinkért csatlakozz facebook oldalunkhoz!

Részletek

Iskolánk története

Az iskolánk épülete 1880-ban épült, de a KERSULI 1979 óta működik itt. Ennek ellenére a folyamatos felújításoknak köszönhetően korszerű berendezett és projektorral felszerelt termeink várják a tanulni vágyókat. Ha érdekel, hogyan jutottunk el idáig, olvass tovább.

Részletek

Nemzetközi projektjeink

Iskolánk több évtizede részt vesz nemzetközi projektekben, melynek köszönhetően több száz diákunk utazik teljesen ingyenesen külföldre tapasztalatot szerezni, nyelvet használni és tanulni, valamint más kultúrákkal ismerkedni. Ha érdekel, mely országokban jártunk és milyen projekteken vettünk részt, olvass tovább.

Részletek

Tanáraink

Kónyáné Kecskés Ildikó

Igazgató

1986 óta dolgozom az intézményben mint szakmai elméleti és gyakorlati tárgyakat oktató tanár. 2012 decemberétől látom el az intézményvezetői feladatokat.

Kis Zsuzsanna

Igazgatóhelyettes

2005 óta dolgozom az intézményben először mint történelem tanár, majd szakmai elméleti tárgyakat oktató tanár. 2016 szeptembere óta látom el az igazgatóhelyettesi feladatokat.

Sinkovicz Melinda

Igazgatóhelyettes

2008 óta dolgozom az intézményben mint szakmai elméleti és gyakorlati tárgyakat oktató tanár. 2019 novemberétől látom el a gyakorlati oktatás vezetői feladatokat.

Cseri Nikolett

Nemzetközi projektek és pályázatíró munkaközösség vezető

2007 óta dolgozom az intézményben magyar-történelem szakos tanárként, majd szakmai elméleti tárgyakat oktató tanárként. A nemzetközi pályázatok írásával és koordinálásával 2010 óta foglalkozom.

Bárdos Mária

Szakmai tárgyakat oktató tanár

Bustya Anna

Magyar nyelv és irodalom szakos tanár

Csicsek Judit

Matematika szakos tanár

Kézér Katalin

Szakmai tárgyakat oktató tanár

Kiss Ildikó

Szakmai tárgyakat oktató tanár

Kosinsky Miklós

Történelem szakos tanár

Kulcsár Andrea

Angol nyelv szakos tanár

Müllerné Mihók Márta

Matematika szakos tanár

Szita Éva

Szakmai tárgyakat oktató tanár

Tóth Anna

Szakmai tárgyakat oktató tanár

Varga Jenő

Szakmai tárgyakat oktató tanár